A2-Κurs (Μαθήματα Αρχαρίων Α2)

Το Α2-Κurs απευθύνετε σε όσους έχουν κάνει ήδη τα πρώτα βήματά τους στην εκμάθηση γερμανικών (Α1 επίπεδο), θέλουν να ολοκληρώσουν τις βασικές γνώσεις γερμανικών  και δεν μπορούν ή δεν θέλουν να δεσμευτούν στις απαιτήσεις που έχει η παρακολούθηση μαθημάτων σε ένα online τμήμα.

Πόσο καιρό θα χρειαστώ για την ολοκλήρωση του  Α2-Κurs;
Το πόσο καιρό θα χρειαστείτε για την ολοκλήρωση της ύλης εξαρτάται εξ ολοκλήρου από εσάς. Ενδεικτικά να αναφέρουμε πως οι περισσότεροι από εμάς χρειάζονται περίπου 150 έως 200 ώρες μελέτης ανά επίπεδο.  5 έως 8 ώρες εβδομαδιαίως θα ήταν αρκετός χρόνος για να ολοκληρώσετε την ύλη σε περίπου 4 -5 μήνες όπως και στην  παρακολούθηση αντίστοιχου τμήματος σε φροντιστήριο εκμάθησης γερμανικών.
Ολοκληρώνοντας την ύλη του κάθε κεφαλαίου προσφέρετε ύστερα από συνεννόηση μαζί μας ένα ζωντανό μάθημα στην εξειδικευμένη πλατφόρμα (virtual classroom) με τον καθηγητή/καθηγήτριά μας.
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα πάντως σας παρέχει  την ευελιξία να προχωρήσετε και να ολοκληρώσετε την ύλη χωρίς άγχος και με το δικό σας ρυθμό.

Με ποιες εξετάσεις μπορώ να πιστοποιήσω τις γνώσεις μου:
Το Α2-Κurs σας  προετοιμάζει για τις εξετάσεις Goethe-Zertifikat A2 και  ÖSD Zertifikat A2 ή τις διαβαθμισμένες εξετάσεις ΚΠΓ Α1-Α2.

Τιμή: 250 €
Στην τιμή περιλαμβάνεται όλο διδακτικό υλικό του Α2 επιπέδου με δέκα ζωντανά μαθήματα, εκτός από το κόστος των διδακτικών βιβλίων.

 

ΕΓΓΡΑΦΗ