Βήμα – Βήμα

 
banner-image

Επισκεφτείτε την πλατφόρμα για μια παρουσίαση του τρόπου διδασκαλίας και αποφασίσετε αν σας ταιριάζει ο τρόπος εκμάθησης γερμανικών του Deutschprojekt >>

image1

 

Αφού έχετε επιλέξει τη σειρά μαθημάτων που σας ενδιαφέρει, θα χρειαστεί να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό στην εκπαιδευτική μας πλατφόρμα https://elearning.deutschprojekt.gr/

 

Επιλέξτε το μάθημα που σας ενδιαφέρει.

 

Τα μαθήματα μας είναι οργανωμένα ανά κεφάλαιο αν επιλέξετε να δουλέψετε μόνοι σας.

 

 

 

 

 

 

 

Ή ανά εβδομάδα αν επιλέξετε να γραφτείτε σε τμήμα

Κάθε εβδομάδα/κεφάλαιο περιέχει υποενότητες με τη διδακτική σας ύλη.

 

Η κάθε υποενότητα περιέχει οδηγίες για το διδακτικό διαδραστικό βίντεο, σε ποιες σελίδες αντιστοιχεί στο διδακτικό σας βιβλίο, ποιες ασκήσεις θα πρέπει να κάνετε και ποιο λεξιλόγιο να μελετήσετε. Ανάλογα με την ενότητα θα υπάρχουν και πρόσθετες σημειώσεις και πρόσθετες δραστηριότητες για εσάς.

 

Όπως να ηχογραφήσετε τον εαυτό σας διαβάζοντας ένα μικρό κείμενο και να το ποστάρετε για να το ακούσουν οι συμμαθητές/συμμαθήτριες και ο καθηγητής/η καθηγήτρια σας.

 

Ή να συζητήσετε ένα θέμα στο φόρουμ της τάξης.

08-image

 

Τα περισσότερα βίντεο περιέχουν ερωτήσεις που θα χρειαστεί να απαντήσετε πάνω σε γραπτά ή ακουστικά κείμενα και γραμματικά ή συντακτικά φαινόμενα. Για το λόγο αυτό είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε τα στοιχεία με τα οποία έχετε εγγραφεί στο Deutschprojekt. Μπορείτε να επιλέξετε και τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε το βίντεο χωρίς τις ερωτήσεις. Πράγμα χρήσιμο εάν θέλετε να το ξαναδείτε για επανάληψη.

09-image

 

Σε κάθε βίντεο υπάρχει πίνακας περιεχομένων,  για να πηγαίνετε γρήγορα εύκολα στο απόσπασμα που σας ενδιαφέρει.

10-image

 

Σε διάφορα σημεία το βίντεο σταματάει συνήθως για να σας δοθεί ο απαραίτητος χρόνος για να λύσετε την άσκηση, με το “Weiter” σας δίνετε η δυνατότητα να συνεχίσετε όποτε είστε έτοιμοι/έτοιμες.

11-image

 

Απαντάτε στην ερώτηση ή επιλέγετε να ξανακούσετε το τελευταίο απόσπασμα.

12-image

 

Υποβάλετε την απάντηση.

13-image

14-image

 

Μπορείτε να δείτε αν η απάντηση είναι σωστή ή λάθος.

15-image

 

Οι απαντήσεις επεξηγούνται στη συνέχεια του βίντεο.

16-image

 

Σε κάποια βίντεο δίνεται η δυνατότητα να συνδεθείτε άμεσα με εξωτερικά λινκ με βίντεο πχ. της Deutsche Welle που έχουν επιλεγεί και υποτιτλιστεί για εσάς.

image9

 

Και κάθε εβδομάδα θα υπάρχει  συνάντηση της τάξης σε ψηφιακό εικονικό περιβάλλον.